Bijvoet verf: 

Verfwinkel nabij Nieuwegein

Of je nu een professionele schilder of doe-het-zelver bent: voor kwaliteitsverf ga je naar dé verfwinkel nabij Nieuwegein: Bijvoet verf. Wij hebben alle producten die je nodig hebt voor jouw klus. In ons uitgebreide assortiment vind je verf voor elke ondergrond, elk van gerenommeerde merken tegen een scherpe prijs. Lees meer over ons assortiment op deze website of kom langs in onze verfwinkel in IJsselstein, op zo’n 4 kilometer vanaf Nieuwegein.

Verf voor diverse ondergronden

In onze verfwinkel in de buurt van Nieuwegein vind je verf voor diverse ondergronden. Zo hebben we muur- en vloerverf, maar ook verf voor hout of metaal. Je kunt ook bij ons terecht voor producten voor reparaties, bijvoorbeeld van Repair Care. Twijfel je welk product je het beste kunt gebruiken voor jouw klus of wil je technische informatie ontvangen? Onze medewerkers kunnen je uitstekend informeren over onze producten.

verfwinkel-nieuwegein.png

Onze kwaliteitsmerken

Het mooiste resultaat krijg je met verf van de beste merken. In het assortiment van Bijvoet Verf vind je onder andere de volgende kwaliteitsmerken waar wij op vertrouwen:

  • Wijzonol;
  • Sigma;
  • Sikkens;
  • Jotun;
  • KEIM;
  • Painting the Past;
  • Scano.

Naast bovenstaande merken vind je in onze verfwinkel nabij Nieuwegein diverse andere merken. Wat betreft kwasten en ander gereedschap voor jouw verfklus voeren wij merken als Goudhaantje, Progold, Rupes en Hamach.

Specialistisch advies en laatste trends

Bijvoet verf begon ooit als kleine verfwinkel, maar is inmiddels uitgegroeid tot gespecialiseerde groothandel. Wij kennen onze producten en het schildersvak als geen ander. Voor specialistisch advies ben je bij ons dus aan het juiste adres. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de laatste trends op het gebied van wandbekleding.

Onze verfwinkel is goed bereikbaar vanaf Nieuwegein

Ben je op zoek naar een verfwinkel in de regio van Nieuwegein? Loop dan eens binnen bij Bijvoet Verf. Je vindt ons aan de Swammerdamweg 14 in IJsselstein. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt voor de deur parkeren. Onze verfwinkel is goed bereikbaar vanaf Nieuwegein (gelegen op industrieterrein Paardenveld) .

Pak je klus professioneel aan, kom naar Bijvoet!