Bijvoet behang
Behang voor elke kamer

Met behang maak je van elke kamer een unieke plek, passend bij jou en bij de ruimte. Je kunt behang gebruiken als wandbekleding in het hele huis, van de hal tot de zolder. Er is genoeg om uit te kiezen, met of zonder structuur, effen of veelkleurig, een dessin of een fotoprint. Bij ons bekijk je het allemaal in ruim 400 behangboeken.

Nog belangrijk is misschien wel dat je het ook kunt voelen. Daardoor krijg je een nog beter beeld van het effect in jouw woonruimte. Bovendien kun je de kleur goed beoordelen, want bij het kopen van behang moet je er vooral ook opletten dat de rollen uit hetzelfde verfbad komen. Kleurverschil wil je natuurlijk voorkomen.

layer-25.jpg

Volg de laatste trends

Of juist niet! Dat mag je zelf weten. Wij leveren allerlei soorten behang, van simpel Rauhfaserbehang tot een custom made print. Ook behang in de meest recente modekleuren vind je in ons assortiment.

layer-23-1.jpg

Dessin of fotobehang

Behang met een fotoprint of een sprekend dessin is heel geschikt om een wand in jouw woning om te toveren tot een echte blikvanger. Ook bij projecten adviseren we vaak om te kiezen voor een combinatie van wandbekledingsmogelijkheden. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw project, thuis of buitenshuis.

Hulp nodig bij behangen?

Vraag eens naar onze behangservice.

Download onze tips