Nieuwe kleuren Little Greene Paint
Nieuwe kleuren Little Greene Paint
Terug naar het overzicht

Nieuwe kleuren Little Greene Paint

 

Het Engelse merk Little Greene presenteert 2 nieuwe kleurenkaarten:

  • de vernieuwde en verfijnde Colours of England
  • kleurenkaart Colour Scales waarin naast de kleurenkaarten Stone en Grey ook een aantal nieuwe kleuren opgenomen zijn.

De kleurenkaarten zitten gezamenlijk in één pakket. 

Benieuwd naar deze nieuwe kleuren? Kom gerust langs in onze winkel. De kleurenkaarten zijn gratis af te halen. 

littlegreene-newcard-21-geopendecoloursofengland-kleurenkaart-1080x.jpg

Little Greene Colour Scales

Mocht u twijfelen over de kleur op de muur of uw meubel? Dan is een samplepotje wellicht een goed idee. Met het opzetten van de kleur kunt u thuis bij zowel daglicht als avondlicht goed bekijken of de tint bevalt. Deze proefpotjes van Little Greene zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren en gemaakt in Absolute Matt Emulsion (muurverf).

Over Little Greene
Little Greene heeft een welverdiende reputatie opgebouwd: het merk staat voor uitstekende verfkwaliteiten en fantasierijk kleurenpalet. De zeer matte muurverf heeft een - bijna onzichtbare - lage glansgraad van 3%. Dit geeft muren en plafond een sublieme, krijtachtige afwerking.

Little Greene heeft als aanvulling op de krijtverf ook een uitgebreide collectie behang. Elk dessin is verkrijgbaar in verschillende tinten en sluit aan op het kleurenpalet verf. Voor elke behangcollectie wordt gebruik gemaakt van specialistische drukmethodes op het beste kwaliteitspapier. Dit geeft het behang zijn verfijnde texturen, elegante uitstraling, duurzaamheid en levensduur.

In onze winkel besteden we uitgebreid aandacht aan dit mooie merk. Een kleur uitzoeken gaat eenvoudig via de kleurenwand. Alle muur- en lakverven hebben we op voorraad. Uw kleur wordt ter plekke gemengd met de Little Greene mengmachine. Zo bent u verzekerd van de juiste kleur. Kom gerust even langs voor inspiratie of advies. 

 

aquamarine-family.jpg

pines-behang-little-green-bijvoet-verf-en-behang.jpg

 


Terug naar overzicht