Farrow & Ball bij Bijvoet Verf
Farrow & Ball bij Bijvoet Verf
Terug naar het overzicht

Farrow & Ball bij Bijvoet Verf

De Farrow & Ball verf is geleverd.
De mengmachine is geïnstalleerd.

Kortom: ons assortiment is uitgebreid met het prachtige Engelse merk Farrow & Ball.

Mooie diepe kleuren met een hoog pigment niveau. Hierdoor onstaat een hoge kleurintensiteit. En dat is waar Farrow & Ball om bekend staat. Alle verven zijn op waterbasis, dus goed voor het milieu en goed voor u.

Het assortiment bestaat uit zowel muurverven als interieurverven (lakverf) en zijn door ons in alle 132 kleuren te mengen. De kwaliteitsverf staat bekend om de goede vloei, geeft geen strepen en een mooi vlak resultaat.

Behalve verf heeft Farrow & Ball ook een ruim assortiment behang. De kleuren van de verschillende behangcollecties en de verfkleuren zijn op elkaar afgestemd, wat een mooi geheel geeft.
Leuk om te weten: het behang van Farrow & Ball wordt speciaal voor u gemaakt in hun eigen fabriek. De printjes worden per bestelling gedrukt met de watergedragen verf van Farrow & Ball. Vandaar dat er een iets langere levertijd op zit dit behang.

Geïntereseeerd? Kom gerust bij ons langs voor gratis kleurenkaarten. 

Moeilijk kiezen? Lastig om een combinatie van kleuren te maken? Met een Farrow & Ball sample potje kunt u de kleuren eenvoudig opzetten en zo beoordelen (bij bijv. dag- en nachtlicht).

farrow-ball-kleurenkaart-open.jpg

farrow-ball-pot-en-kleur-.jpg

Behang Metallic collectie:

farrow-ball-wallpaper-metalic.jpg

Assortiment Engelse krijtverven bij Bijvoet Verf en Behang

  • Farrow & Ball
  • Little Greene
  • Painting the Past

 

11.2021

 


Terug naar overzicht